Vergaderruimte

Wanneer u geïnteresseerd bent in één van onze vergaderruimtes bent u natuurlijk van harte welkom. Wij faciliteren gezelschappen van 2 tot en met 100 personen.

Mooi gelegen

Restaurant de Zeeger is gelegen op de golfbaan in het centrum van het Groene Hart. Deze locatie is goed te bereiken met de auto en met openbaar vervoer. Vanwege de ontspannen omgeving, de perfecte plek om te vergaderen, presentaties te geven voor een groot of klein publiek of voor trainingen, workshops en cursussen.

Even in alle rust werken?

Mocht u op zoek zijn naar een fijne, rustige werkplek voor uzelf of collega? Ook hier kunnen wij u een geschikte plek voor bieden.
In ons restaurant heeft u de mogelijkheid om met uw laptop plaats te nemen. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar en als u zin heeft in een kop koffie of thee staat ons personeel voor u klaar.

Basistarief vergaderzaal

Kosten voor een vergaderzaal van 2 personen t/m 25 personen:

  • € 35,- voor één dagdeel
  • € 70,- voor één hele dag

Deze kosten zijn inclusief beamer en flip-over.

Mocht u op zoek zijn naar een ruimte voor meer dan 25 personen, vraag dan gerust een offerte aan via info@dezeeger.nl.

Aansluitend lunch of diner?

Mocht u tijdens of aansluitend op uw bijeenkomst gebruik willen maken van een verse lunch of ambachtelijk diner? Ook dit is bij ons mogelijk. U heeft hierbij de keuze om van ons menukaart te kiezen. Wilt u graag een lunch of het diner op maat, dan verzorgen wij dit in overleg met u.