Openingstijden

Maandag - Zondag
08:30 - 22:00

Diner 2018-05-21T10:11:12+00:00

Voorgerechten

Voorgerechten

TAGLIATELLE VAN ASPERGE€11.50

met truffel, dragon en roze garnalen

TABOULEH, COUSCOUS SALADE€11.50

met gerookte lamsfilet en harissa saus

WORTEL UIT DE OVEN€9.50

met bloedsinaasappel, gemarineerde venkel en gember-dressing

Brood€4.50

met pesto mayonaise en olijfolie

3, 4 of 5 gangen diner van de chef

3 Gangen €29,50

4 Gangen €34,50

5 Gangen €39,50

Rundvlees

Het rundvlees van onze kaart heeft geen lange weg afgelegd. Onze rundvleesgerechten worden namelijk allemaal bereid met vlees van de koeien die grazen in de weides van het Groene Hart.

Wat deze Aerlander runderen zo bijzonder maakt? De dieren zijn 4,5 jaar oud voor ze geslacht worden. Koeien hebben altijd twee keer gekalfd, en de kalveren zijn opgegroeid aan de zijde van hun moeder. Het is dus geen hoogproductieras, maar vee waar veel liefde en aandacht aan is besteed.

Daarnaast krijgt het door de grasvoering en bewegingsvrijheid een prachtige smaak en structuur.

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet

ASPERGE FLAMANDE€18.50

ham, gekookt ei, botersaus en krieltjes

GEGRILDE ASPERGES€19.50

met kabeljauw en oosterse saus

Sliptongen€19.50

met hazelnoot-citroenboter en een frisse salade

AERLANDER RUNDER PICANHA VAN DE SMOKER€22.50

met cantharellen-roomsaus en gebakken romanesco en gegrilde tomaat

PARMEZAANSE AUBERGINE€16.50

gegrilde aubergine, tomatensaus, basilicum, Parmezaanse kaas en mozzarella

Diner Klassiekers

Diner Klassiekers

ZEETONG€27.50

met friet en salade

AERLANDER TOURNEDOS ROSSINI€34.50

madeira truffeljus, wilde spinazie, champignons en eendenlever

VISPLATEAU€22,50 p.p.

met verschillende soorten rauwe, gebakken en/of gerookte vis
Geserveerd met brood, sauzen en frisse salade. (min. 2 personen)
Aanbieding: €60,00 voor plateau 2 personen + fles Esprit Mer

Friet

Wat is het lekkerste frietje?
Volgens ons een verse friet, gemaakt van hoge kwaliteit aardappelen, die gebakken is in ossewit. Een bereidingswijze die
zijn oorsprong vindt in Vlaanderen, waar men natuurlijk als geen ander de traditionele smaak van echte friet weet te waarderen. Buiten de fantastische smaakbeleving die het oplevert, heeft onderzoek bovendien uitgewezen dat het gebruik van ossewit zelfs gezonder is dan zonnebloemolie. Dit komt doordat ossewit bij hogere temperaturen stabiel blijft, en beter bestand is tegen het water dat uit bevroren producten vrij komt.