Openingstijden

Maandag - Zondag
08:30 - 22:00

Diner2018-07-27T07:05:46+00:00

Voorgerechten

Voorgerechten

Escargots€9.75

gegratineerd met kruidenboter en kaas. Geserveerd met brood

GEROOKTE PALING€14.50

briochebrood, roomboter en een frisse salade

CARPACCIO ROOKVLEES€10.50

met Rotterdamse oude brokkelkaas, truffel en ei

CAVIAAR VAN AUBERGINE€9.75

met geroosterde paprika, pompoenpitten en gremolata

Focaccia€4.50

met pesto mayonaise en olijfolie

3, 4 of 5 gangen diner van de chef

3 Gangen €29,50

4 Gangen €34,50

5 Gangen €39,50

Rundvlees

Het rundvlees van onze kaart heeft geen lange weg afgelegd. Onze rundvleesgerechten worden namelijk allemaal bereid met vlees van de koeien die grazen in de weides van het Groene Hart.

Wat deze Aerlander runderen zo bijzonder maakt? De dieren zijn 4,5 jaar oud voor ze geslacht worden. Koeien hebben altijd twee keer gekalfd, en de kalveren zijn opgegroeid aan de zijde van hun moeder. Het is dus geen hoogproductieras, maar vee waar veel liefde en aandacht aan is besteed.

Daarnaast krijgt het door de grasvoering en bewegingsvrijheid een prachtige smaak en structuur.

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet

SLIPTONGEN€19.50

met hazelnoot-citroenboter en een frisse salade

GEGRATINEERDE ZEEWOLF€19.75

met tomaat, basilicum, mozzarella, limoen-roomsaus en gegrilde courgette

SPEENBIG€18.50

met vadouvan roomsaus, paddestoelen, gefrituurde salie en knoflook granulaat

AERLANDER RUNDER ENTRENCOTE €24.50

met gorgonzola roomsaus, gegrilde witlof, sugar snaps en krokante Parmaham

VEGETARISCHE LOEMPIA’S€16.50

met gebakken paksoy, sesamzaad en fi jne sereh en gember

Diner Klassiekers

Diner Klassiekers

ZEETONG€27.50

met friet en salade

AERLANDER TOURNEDOS ROSSINI€34.50

madeira truffeljus, wilde spinazie, champignons en eendenlever

HELE GEGRILDE ZEEBAARS€22,50 p.p.

met anti-boise saus en een rucola salade

Friet

Wat is het lekkerste frietje?
Volgens ons een verse friet, gemaakt van hoge kwaliteit aardappelen, die gebakken is in ossewit. Een bereidingswijze die
zijn oorsprong vindt in Vlaanderen, waar men natuurlijk als geen ander de traditionele smaak van echte friet weet te waarderen. Buiten de fantastische smaakbeleving die het oplevert, heeft onderzoek bovendien uitgewezen dat het gebruik van ossewit zelfs gezonder is dan zonnebloemolie.