Diner2019-05-08T11:59:06+00:00
Reserveer

Voorgerechten

Voorgerechten

Escargots€10.00

gegratineerd met kruidenboter en kaas. Geserveerd met brood

salade huisgerookte zalm€12.85

met savora- mosterd crème fraîche, sjalot en kappertjes

CARPACCIO ROOKVLEES€10.80

met Rotterdamse oude brokkelkaas, truffel en ei

CARPACCIO van bieten€10.00

met een Oosterse dressing, fijne sereh en gember, komkommer en paprika

Focaccia€4.65

met pesto mayonaise en olijfolie

3, 4 of 5 gangen diner van de chef

3 Gangen €32,50

4 Gangen €37,50

5 Gangen €42,50

Rundvlees

Het rundvlees van onze kaart heeft geen lange weg afgelegd. Onze rundvleesgerechten worden namelijk allemaal bereid met vlees van de koeien die grazen in de weides van het Groene Hart.

Wat deze Aerlander runderen zo bijzonder maakt? De dieren zijn 4,5 jaar oud voor ze geslacht worden. Koeien hebben altijd twee keer gekalfd, en de kalveren zijn opgegroeid aan de zijde van hun moeder. Het is dus geen hoog productie ras, maar vee waar veel liefde en aandacht aan is besteed.

Daarnaast krijgt het door de grasvoering en bewegingsvrijheid een prachtige smaak en structuur.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet

Diner Klassiekers

Diner Klassiekers

ZEETONG€28.50

met hazelnoot-citroenboter, friet en een frisse salade

Sliptongen€20.00

met hazelnoot-citroenboter, friet en een frisse salade

Rib-Eye van de Aerlander€28.50

met Gorganzola roomsaus, groene asperges, suikersla en gepofte cherrytomaat

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Roodbaars in kataifi€20.00

met kreeftensaus, gegrilde courgette en bospeen in sinaasappel gekookt.

Confit de canard€19.00

met sjalotten- balsamicosaus en vergeten wintergroenten

Aerlander sukade biefstuk€22.00

met cantharellen- roomsaus, knolselderijpuree en wortel batonnets

Ravioli€16.50

met ricotta en spinazie met salie-roomboter en rucola

Friet

Wat is het lekkerste frietje?
Volgens ons een verse friet, gemaakt van hoge kwaliteit aardappelen, die gebakken is in ossewit. Een bereidingswijze die
zijn oorsprong vindt in Vlaanderen, waar men natuurlijk als geen ander de traditionele smaak van echte friet weet te waarderen. Buiten de fantastische smaakbeleving die het oplevert, heeft onderzoek bovendien uitgewezen dat het gebruik van ossewit zelfs gezonder is dan zonnebloemolie.

Reserveer