Reserveer

Salades

Salades

Onze salades worden standaard met brood en basilicumdip geserveerd, en kunnen als hoofd en voorgerecht besteld worden

Salade Niçoise€12.50

Als voorgerecht€9.50

Salade Geitenkaas€12.50

Als voorgerecht€9.50

Salade Biefstukpuntjes€15.50

Als voorgerecht€9.50

Geserveerd met krieltjes

Asperges Flamande€18.50

Asperges Gerookte Zalm€20.00

3, 4 of 5 gangen diner van de chef

3 Gangen €32,50

4 Gangen €37,50

5 Gangen €42,50

Rundvlees

Het rundvlees van onze kaart heeft geen lange weg afgelegd. Onze rundvleesgerechten worden namelijk allemaal bereid met vlees van de koeien die grazen in de weides van het Groene Hart.

Wat deze Aerlander runderen zo bijzonder maakt? De dieren zijn 4,5 jaar oud voor ze geslacht worden. Koeien hebben altijd twee keer gekalfd, en de kalveren zijn opgegroeid aan de zijde van hun moeder. Het is dus geen hoog productie ras, maar vee waar veel liefde en aandacht aan is besteed.

Daarnaast krijgt het door de grasvoering en bewegingsvrijheid een prachtige smaak en structuur.

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Onze hoofdgerechten worden standaard met frites en een bijpassend groentegarnituur geserveerd

Kippendijensaté€13.50

Hamburger€15.50

Zeetong€29.50

Sliptongen€21.50

Zalm€20.50

met kreeftensaus

Italiaanse Groentenstoof€20.00

met shropshire blue

Bavette€20.00

met truffelsaus

Confit de canard€19.00

met aceto balsamicosaus

Nagerechten

Nagerechten

Dame Blanche€8.00

IJscoupe sorbet met versfruit€8.50

Kaasplateau met vijf kazen€14.50

Friet

Wat is het lekkerste frietje?
Volgens ons een verse friet, gemaakt van hoge kwaliteit aardappelen, die gebakken is in ossewit. Een bereidingswijze die
zijn oorsprong vindt in Vlaanderen, waar men natuurlijk als geen ander de traditionele smaak van echte friet weet te waarderen. Buiten de fantastische smaakbeleving die het oplevert, heeft onderzoek bovendien uitgewezen dat het gebruik van ossewit zelfs gezonder is dan zonnebloemolie.

Reserveer