Om mee te beginnen
Voorgerechten
Carpaccio ‘asian style’
sesam – wakame – furikake
€14,50
Gravad lax
huisgerookte zalm – salade – toast
€15,50
Focaccia toast
Serranoham – basilicum – tomatensalsa – krokantje van parmezaan
€14,50
Tarte tatin pompoen
gorgonzola – pistache – rucolasalade
€12,50
Bietengazpacho
geitenkaas – bietjes – radijs
€12,50
Een steeds wisselende keuze
Hoofdgerechten
Zomer sliptong
2 stuks van ca. 250 gram
€34,50
Pieterman
tomaat – kappertjes – sjalot – peterselie – sjalotten-beurre blanc
€23,50
Gekonfijte eendenbout
baby paksoi – sugarsnaps – misosaus
€24,50
Runderpicanha
chimmichurri – seizoensgroenten
€24,50
Flanksteak
quiche pastinak – spinazie – bospaddenstoelensaus
€23,50
Om af te sluiten
Nagerechten
Dame blanche
vanille ijs – pure chocolade
€9,50
Baileys creme brulee
hazelnootcrumble – chocolademousse – praliné ijs
€9,75
Kaasplankje
drie soorten kaas – kletzenbrood – noten – peer
€14,50
Taart uit de vitrine met ijs
€7,50
De trots van de chef
Verrassingsmenu van de chef
Driegangendiner
€37,50
Viergangendiner
€46,00
Vijfgangendiner
€54,50