Om mee te beginnen
Voorgerechten
Carpaccio ‘herfst’
salsa verde – paddenstoelen – bosui – ingemaakte pompoen
€14,50
Gravad lax
huisgerookte zalm – salade – toast
€15,50
Salade gerookte eendenborst
bonen – spruitjes – cranberry – portdressing
€14,50
Winterpeen-gembersoep
kip – ingelegde bloemkool
€8,50
Een steeds wisselende keuze
Hoofdgerechten
Ossobucco
tagliatelle – rucola – pecorino
€19,50
Hertenbiefstuk
daube – krieltjes – pastinaak – spruitjes
€26,50
Wildzwijnmedaillon
dadel – wintergroenten – mosterdsaus
€24,50
Runderpicanha
bospeen – gestoofde raapstelen – chimmichurri
€24,50
Tonijnsteak
antiboise – gegrilde courgette
€24,50
Schelvis
saffraanrisotto – peultjes – kreeftensaus
€23,50
Tagliatelle
eekhoorntjesbrood – geitenkaas – dadels – noten
€19,50
Om af te sluiten
Nagerechten
Dame blanche
vanille ijs – pure chocolade
€9,50
Pumpkin cheesecake
chocolademousse – gekarameliseerde hazelnoot – kaneelijs
€10,75
De trots van de chef
Verrassingsmenu van de chef
Driegangendiner
€37,50
Viergangendiner
€46,00
Vijfgangendiner
€54,50