Om mee te beginnen

Voorgerechten

Huisgerookte zalm
wakame – wasabimayonaise – furikake

€14,50

Rouleaux van kip
tapenade van hazelnoot – zongedroogde tomaat

€13,50

Carpaccio van rund
truffelmayonaise – geroosterde noten – rucola – tomaat – pecorino

€13,50

Carpaccio van biet
appelstroopdressing – geitenkaas – geroosterde noten – rucola

€12,50

Soup van courgette
crostini van oude kaas – muntolie

€8,75

Een steeds wisselende keuze

Hoofdgerechten

Zomer sliptong
2 stuks van ca. 250 gram

€34,50

Koolvisfilet
kruidige groente rijst – bouillon van saffraan

€23,50

Eendenborst
Witlof – rucola – beurre blanc sinaasappel

€26,50

Schotse longhaas
chimmichurri – seizoensgroenten

€26,50

Varkenstomahawk
spitskool – peultjes – grove mosterdsaus

€24,50

Jackfruit rendang
komkommersalade – rijst

€22,50

Om af te sluiten

Nagerechten

Dame blanche
vanille ijs – pure chocolade

€9,50

Cheesecake mango
chocomousse – mango – hazelnoot-karamel – vanilleijs

€9,75

Kaasplankje
drie soorten kaas – kletzenbrood – noten – peer 

€14,50

Taart uit de vitrine met ijs

€7,50

De trots van de chef

Verrassingsmenu van de chef

Driegangendiner

€39,50

Viergangendiner

€46,00

Vijfgangendiner

€54,50

0+
Zitplaatsen
0+
Gerechten
0+
Wijnen
0+
Koffie’s