Om mee te beginnen

Voorgerechten

Carpaccio ‘herfst’
salsa verde – paddenstoelen – bosui – ingemaakte pompoen

€14,50

Gravad lax
huisgerookte zalm – salade – toast

€15,50

Salade gerookte eendenborst
bonen – spruitjes – cranberry – portdressing

€14,50

Winterpeen-gembersoep
kip – ingelegde bloemkool

€8,50

Een steeds wisselende keuze

Hoofdgerechten

Ossobucco
tagliatelle – rucola – pecorino

€19,50

Hertenbiefstuk
daube – krieltjes – pastinaak – spruitjes

€26,50

Wildzwijnmedaillon
dadel – wintergroenten – mosterdsaus

€24,50

Runderpicanha
bospeen – gestoofde raapstelen – chimmichurri

€24,50

Tonijnsteak 
antiboise – gegrilde courgette

€24,50

Schelvis
saffraanrisotto – peultjes – kreeftensaus

€23,50

Tagliatelle
eekhoorntjesbrood – geitenkaas – dadels – noten

€19,50

Om af te sluiten

Nagerechten

Dame blanche
vanille ijs – pure chocolade

€9,50

Pumpkin cheesecake
chocolademousse – gekarameliseerde hazelnoot – kaneelijs

€10,75

De trots van de chef

Verrassingsmenu van de chef

Driegangendiner

€37,50

Viergangendiner

€46,00

Vijfgangendiner

€54,50

0+
Zitplaatsen
0+
Gerechten
0+
Wijnen
0+
Koffie’s