Om mee te beginnen
Voorgerechten
Huisgerookte zalm
wakame – wasabimayonaise – furikake
€14,50
Rouleaux van kip
tapenade van hazelnoot – zongedroogde tomaat
€13,50
Carpaccio van rund
truffelmayonaise – geroosterde noten – rucola – tomaat – pecorino
€13,50
Carpaccio van biet
appelstroopdressing – geitenkaas – geroosterde noten – rucola
€12,50
Soup van courgette
crostini van oude kaas – muntolie
€8,75
Een steeds wisselende keuze
Hoofdgerechten
Zomer sliptong
2 stuks van ca. 250 gram
€34,50
Koolvisfilet
kruidige groente rijst – bouillon van saffraan
€23,50
Eendenborst
Witlof – rucola – beurre blanc sinaasappel
€26,50
Schotse longhaas
chimmichurri – seizoensgroenten
€26,50
Varkenstomahawk
spitskool – peultjes – grove mosterdsaus
€24,50
Jackfruit rendang
komkommersalade – rijst
€22,50
Om af te sluiten
Nagerechten
Dame blanche
vanille ijs – pure chocolade
€9,50
Cheesecake mango
chocomousse – mango – hazelnoot-karamel – vanilleijs
€9,75
Kaasplankje
drie soorten kaas – kletzenbrood – noten – peer
€14,50
Taart uit de vitrine met ijs
€7,50
De trots van de chef
Verrassingsmenu van de chef
Driegangendiner
€39,50
Viergangendiner
€46,00
Vijfgangendiner
€54,50