Om mee te beginnen

Voorgerechten

Carpaccio ‘asian style’
sesam – wakame – furikake

€14,50

Gravad lax
huisgerookte zalm – salade – toast

€15,50

Focaccia toast
Serranoham – basilicum – tomatensalsa – krokantje van parmezaan

€14,50

Tarte tatin pompoen
gorgonzola – pistache – rucolasalade

€12,50

Bietengazpacho
geitenkaas – bietjes – radijs

€12,50

Een steeds wisselende keuze

Hoofdgerechten

Zomer sliptong
2 stuks van ca. 250 gram

€34,50

Pieterman
tomaat – kappertjes – sjalot – peterselie – sjalotten-beurre blanc

€23,50

Gekonfijte eendenbout
baby paksoi – sugarsnaps – misosaus

€24,50

Runderpicanha
chimmichurri – seizoensgroenten

€24,50

Flanksteak
quiche pastinak – spinazie – bospaddenstoelensaus

€23,50

Om af te sluiten

Nagerechten

Dame blanche
vanille ijs – pure chocolade

€9,50

Baileys creme brulee
hazelnootcrumble – chocolademousse – praliné ijs

€9,75

Kaasplankje
drie soorten kaas – kletzenbrood – noten – peer 

€14,50

Taart uit de vitrine met ijs

€7,50

De trots van de chef

Verrassingsmenu van de chef

Driegangendiner

€37,50

Viergangendiner

€46,00

Vijfgangendiner

€54,50

0+
Zitplaatsen
0+
Gerechten
0+
Wijnen
0+
Koffie’s